online advies

Onze ambitie is om de ruimste voorwaarden te bieden tegen de best mogelijke premie. Samen met de beroepsorganisaties en verzekeraars hebben wij de best mogelijke voorwaarden ontwikkeld. De verzekeringsvoorwaarden zijn specifiek voor coaches en trainers ontwikkeld en daarmee uniek in de markt. Omdat Cover-coach de ruimst mogelijke voorwaarden heeft, is de noodzaak voor advies beperkter. U maakt zelf keuzes bij het online vaststellen van details van de verzekering.  Mocht u advies wensen, dan kunt u ons altijd tijdens kantooruren bereiken. contact

open collectiviteit

Cover-coach biedt een open collectiviteit. ‘Open' betekent dat u vrij bent in de keuze voor uw adviseur. Cover-coach bepaalt niet welke adviseur u moet kiezen. Heeft u een vaste en vertrouwde adviseur: prima! U kunt uw adviseur gewoon behouden. Geef in de aanvraagprocedure uw adviseur op. De geregistreerde tussenpersoon blijft Blue Risk.

Mocht u geen specifieke keuze voor een tussenpersoon hebben, dan wordt Blue Risk Collectieve Verzekeringen als adviseur van uw beroepsorganisatie als tussenpersoon vermeld.

Hoe werkt het?

online direct afsluiten

De beroepscoach of trainer kan op Cover-coach gemakkelijk premie berekenen en offertes aanvragen. U kunt eveneens direct de verzekering online afsluiten. In sommige gevallen vereist de verzekeraar een handtekening op papier. In dat geval ontvangt u een aanvraagformulier per e-mail. De communicatie verloopt hoofdzakelijk per e-mail. Omdat Cover-coach volledig digitaal werkt, kunnen de kosten beperkt blijven. Het resultaat ziet u terug in de aantrekkelijke premie.

Voor vragen staan wij altijd voor u klaar.

Direct van uw PC het PDF aanvraagformulier invullen en ondertekenen

U kunt rechtstreeks van uw PC het PDF aanvraagformulier verder invullen en ondertekenen. Volg de instructie en de uitbeeldingen.

1) Kies in het PDF-document voor [Invullen en ondertekenen] (zie afb. 1)
2) Kies [Tekst toevoegen] (zie afb. 2)
3) U kunt met de cursor (muis) op de gewenste plaats gaan staan en u typt het antwoord met het toetsenbord. U kunt ook een kruisje plaatsen u in het gewenste vak. (zie afb. 3)
4) Voor de handtekening, schrijft u akkoord of plaats u de door u aangemaakte handtekening. (zie afb. 4)
5) U slaat het ingevulde document op in een map op uw PC, die u gebruikt voor zakelijke en financiele doeleinden. Noem het document bijvoorbeeld [Coach verzekering aansprakelijkheid met offertenummer of datum]
6) Beantwoord de mail van cover-nvra.nl en voeg het zojuist opgeslagen PDF document toe.

"standaard maatwerk"

Onze verzekeringen zijn altijd maatwerk. Al onze verzekeringen zijn uniek. U vindt onze verzekeringen niet bij een andere maatschappij of bij een van de vele vergelijkings-sites.

Onze verzekeringen zijn ‘standaard maatwerk': de verzekeringsvoorwaarden zijn altijd afgestemd op uw specifieke professie en de bijzonderheden in uw beroepsuitvoering. Omdat de doelgroep altijd en alleen bestaat uit identieke beroepsbeoefenaars, kunnen wij gericht de voorwaarden vaststellen. De verzekeringsvoorwaarden zijn in samenspraak met de beroepsorganisaties en verzekeraars ontwikkeld.