Cover-coach maakt deel uit van Synpro.
Synergie voor professionals.

Over ons, over Cover-coach

Cover-coach is ontwikkeld voor de professionele coach, trainer, loopbaanbegeleider. Leden van een van de beroepsorganisaties hebben bijzondere voordelen en kunnen hier terecht voor relevante (zakelijke) verzekeringen.

Cover-coach is een initiatief van Covermij Collectieve Verzekeringen. Wij zijn gespecialiseerd in collectieve verzekeringen voor beroepsorganisaties en brancheverenigingen. Cover-coach is de handelsnaam waaronder wij een aantal verzekeringen voor coaches e.d. verzorgt. 

Covermij Collectieve Verzekeringen heeft de ambitie om passende en aantrekkelijke verzekeringen op een innovatieve en efficiente manier aan te bieden. Daarom zoeken wij samenwerking met partners zoals beroepsverenigingen en verzekeraars.

 

Covermij is een vooruitstrevend kantoor en verzorgt verzekeringen voor specifieke doelgroepen. Covermij is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12046173. Collega's hebben ieder een eigen specialisatie. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met collectiviteiten voor beroepsorganisaties. Onze ervaring en expertise stelt de beroepsorganisatie in staat om aantrekkelijke collectieve verzekeringen aan haar leden te bieden. Cover-coach plaatst het belang van de leden voorop.

 

Aantal portalen online

15,0

Aantal beroepsorganisaties

22,0

Aantal bezoekers per maand (zzp'ers en ondernemingen, cijfers 2018)

3.654

Aantal verzekerden (zzp'ers en ondernemingen, cijfers 2018)

1.875

Aantal landen actief

1